Kadonneet virtuaalihevoset
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kadonneet virtuaalihevoset

Virtuaalimaailmasta kadonneiden hevosten tietojen säilytyspaikka. Foorumi ei omista hevosten tietoja eikä niiden tekstejä.
 
PääsivuPääsivu  PortaaliPortaali  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 xx-o Phenomena

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
MiltsuViestien lukumäärä : 24
Join date : 09.04.2014

xx-o Phenomena  Empty
ViestiAihe: xx-o Phenomena    xx-o Phenomena  EmptyKe Huhti 09 2014, 12:38

Tämä englannintäysiveriori on Phenomena jota voi usein kuulla kutsuttavan myös Peteriksi. Bailee Showjumpersin maahantuoma poika on 167cm korkea ja väriltään tummanruunikko. 29.12.2009 syntynyt Peter ikääntyi ensimmäiset neljä vuottaan VARL:in mukaan (3 vuotta - 22.05.2010) ja tämän jälkeen aina 178 päivän välein - tämänhetkisen iän voin tarkistaa tästä. Ori on VRL:n rekisterissä numerolla VH11-006-0190.

Varpaansa orin kanssa vaarantaa Quinton (VRL-06491).

Peter on estepainotteinen. Hyppäämme nyt 90 cm esteitä ja hallitsemme helpon C:n kouluratsastusliikkeet.

Luonne

Peter, joksi Phenomenaa yleensä kutsutaan, on yhteen sanaan tiivistettynä kauhukakara. Tämä temppuilun mestari ei tahdo antaa mitään helposti. Orilta tuntuu löytyvän energiaa ihmisten elämän vaikeuttamiseen aivan rajattomasti eikä edes tiukka kurinpito kitke kaikkia kikkoja pois vaikka yleensä menoa edes tilapäisesti hieman rauhoittaakin. Kunnollinen työskentely tuntuu olevan lähes ainoa keino saada Peter unohtamaan turha häsläys.

Hoitotilanteissa poika kannattaa ehdottomasti sitoa kiinni ja tarkistaa, ettei harjaämpäri vain jää liian lähelle - moni on jo murskaantunut Peterin takajalkojen alle ja vielä useampi kaatunut pitkin käytäviä. Huolimatta siitä, ettei ori tarkoita tällä kaikella mitään pahaa se ei suuresti lohduta kun siivoilet orin jäljiltä. Harjaämpärien sisältö kun ei ole ainoa, mikä leviää pojan toimesta pitkin tallia. Tähän ryhmään kuuluvat myös muut ämpärit ja laatikot jos sellaisia sattuu lähettyvillä olemaan. Tai oikeastaan mikä tahansa irtonainen minkä vain saa kaadettua. Tavaroiden kaatelun lisäksi Peter on yleistoimiltaan aivan järkyttävä sottapytty, sitä voisi melkein verrata Amerikan collegeissa asusteleviin opiskelijoihin joiden asuntolahuoneet ovat kuin atomipommin jäljiltä. Ruoka-aikaan voi melkein nähdä orin kaurojen lentelevän puoli metriä ruokakuppia korkeammalle kun ahmatti ryntää syömään. Herkut kannattaa antaa ruokakipan kautta ellei halua käsiään kuolan peittoon. Myöskään vesikupin välittömässä läheisyydessä ei kannata seisoa jos Peter on juomassa - ori on kehittänyt keinoja lennättää vettä pitkällekin jopa automaattikupista.

Erityisesti mutaiseen aikaan kannattaa varautua suureen määrään sekä loimi- että hevospyykkiä. Jokainen tarhauskerta nimittäin sisältää vähintään yhden, mieluiten kuitenkin useamman nautinnollisen kieriskelyhetken tarhan mutaisimmassa nurkassa. Tästä syystä orin varustekaappi sisältääkin huomattavasti normaalia enemmän loimia, on oltava jotain mitä pistää päälle kun edellisen ulkoilun vaatekerta pyörii tallin pesukoneessa. Yksi positiivinen asia tässä koko sirkuksessa kuitenkin on - Peter rakastaa vettä. Pesutuokio on yksi niistä harvoista hetkistä jolloin ori jaksaa seisoa rauhassa paikoillaan. Edes mahanalustan pesusta poika ei ole pahoillaan, toisinaan se jopa nostelee jalkojaan kuvitellessaan sen helpottavan pesijän työtä.

Suku
i. Roulette - evm
ii. Dazzling Danz - evm
ie. Grimm Time - evm

e. Estudio - evm
ei. Mighty Ian - evm
ee. Granlorion - evm
Takaisin alkuun Siirry alas
 
xx-o Phenomena
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Kadonneet virtuaalihevoset :: Muut hevoset :: Orit ja ruunat-
Siirry: